Bio-Oil: de nummer 1 in huidverzorging

 

Concept

Bio-Oil

Bio‑Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Het product is ook uitermate geschikt voor de verouderende en uitgedroogde huid.

De Bio‑Oil samenstelling is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Het product bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil™, dat de algemene consistentie van de formulering zodanig verandert dat het licht en niet vettig wordt. Op die manier garandeert dit product dat de heilzame stoffen welke aanwezig zijn in de vitamines en plantenextracten gemakkelijk in de huid opgenomen worden.

Producten

  • 60ml
  • 125ml
  • 200ml

De Bio Oil website


Feiten

Bio‑Oil heeft 167 huidverzorgingstrofeeën gewonnen en is sinds haar globale lancering uitgegroeid tot het bestverkopende product in 17 landen voor de behandeling van littekens en huidstriemen.

Bio‑Oil voldoet aan verschillende veiligheidsvoorschriften volgens de Reguleringen van het Europees Parlement en de Raad van Cosmetische Producten. Het toxicologisch profiel, chemische structuur, graad van inclusie en totale niveau van dagelijkse blootstelling van elk gebruikt ingrediënt werd beoordeeld en veilig bevonden voor gebruik (inclusief gebruik door zwangere vrouwen).

Bio‑Oil is lid van Beauty Without Cruelty International.

Unieke eigenschappen

  • Nr. 1 product huidverzorgingsproduct bij drogist & parfumerie (nielsen YTD 52 2013)
  • Voor (Multi-) functioneel gebruik (littekens, striae, huidverkleuringen en droge huid);
  • Duizenden tevreden gebruikers en merkfans over de hele wereld

Bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil